08 juni 2020

20200608 Dag 18

Samma grubbel o trubbel som tidigare. På morgonen var Ella försvunnen en kort stund. Både Claudia och jag gick ut för att leta. Troligtvis var hon på tomten hela tiden och nosade på ngt spännande vetandes att hon inte gjorde ngt fel och därför inte brydde sig om mina inkall. Men matte kom ut på en promenad och det var ju bra. 

Hon har fortsatt halsont och mår rätt dåligt utan speciellt hög feber. Så märkligt: ibland har man temp och mår rätt bra och ibland känner man sig hängig men då påvisas ingen förhöjd temp. 

Idag drog jag fram gräsklipparen som faktiskt startade på andra rycket, och klippte åtminstone 2/3 av gräsytan. Lämnade ängen bortom bergskanten "Valen" och tog inte fram trimmern till kullar och kanter. Trimmern är jobbig både fysiskt och psykiskt. Tung att bära samt trasslig med trådar som är svåra att rulla på på rätt sätt utan att det trasslar till sig. Får ta det med mera ork senare. 

Passet gick bra. Blev lite svettig men inte så andfådd. Sitter nu på altanen bland tomater och solande hund och tar igen mig en stund. 

2 kommentarer:

Eva-Peva sa...

Har ni ärvt Ella?

grsu sa...

Inte officiellt. Men vi hoppas och tror det.