04 augusti 2013

Gekås Ullared

Radiostationen Grimeton var intressant men tog inte HELA dagen så vad skulle vi göra på eftermiddagen ? Vi tog ett beslut att testa Gekås när vi ändå var i närheten.

Massor med billiga prylar. Parkeringen var proppfull men inte så farligt inne i varuhuset. 62 utgångskassor gjorde att man kom ut igen rätt snabbt.

Här är "Sportbaren" där kvinnorna kunde parkera sina trötta karlar och de kunde få sig en öl och kolla sport på TV medan frun fortsatte sin outtröttliga shopping.


Semesterns billigaste fika ! 

Med en "kalla-den-vad-du-vill-boll" så var det mycket skönt att sitta ner en stund! Kaffet har smakat sämre på andra ställen vi varit på.

Skyltar vid ingången varnade för att kommersiell TV spelade in nya avsnitt av såpaserien idag. Möjligen var det en kamerasvepning som jag inte hann ducka för? Tänker inte se serien för att kolla...



Innan vi kom dit frågade jag Anna om det inte räckte med att vi tog en kundkorg att bära i handen?

Bagageutrymmet i stora bilen blev fyllt. Vi fick tag på vettiga grejor. 'Hästtäcke till Hillevi, vandrarbyxor, underkläder, strumpor, pikéskjortor, tvålar, deodoranter, smågrejor. Vid utgången bestämde vi oss för att förnya vardagsporslinet i respektive hem. Vi köpte likadana så kan vi låna av varandra om man har många gäster t.ex.

Inga kommentarer: