28 februari 2012

David i Kambodja


Trivs väldigt bra i det landet. Har varit på lite utflykter till Dödens fält och andra otäcka Röda Khmer-platser.
Nu drar han vidare från storstaden Pnom Pheng till en mindre stad Sihanoukville eller vad det nu hette. Kan bli färre rapporter ifall internet inte fungerar lika bra där.

25 februari 2012

Mjölkskimrande bilder


Vet inte vad jag ska göra med min kamera. Har rengjort linsen men det blir lite mjölkigt liksom...

Sofia 100 dagar



Vi var inbjudna till Jin och Andreas inflyttningsfest i deras nya hus i Solna. Stort, fint och trevligt.
Man passade på att fira Sofias 100 första dagar i livet. En kinesisk tradition. Vi missade ceremonin då vi kom lite senare än de flesta. Morfar i Kina var med på bjudningen via Skype. Vi fick hemmagjorda dumplings och snittar samt kaffe och tårta. Gott och trevligt.
Tack Jin o Andreas

23 februari 2012

David i Bangkok


Han mår bra men beklagar sig över värmen och luftfuktigheten som känns värre i storstaden där han saknar havets svalkande vindar.
De umgås i ett rätt stort gäng tydligen. Den här flickan heter Sofia och denna dag hadde de beslutat att matcha varandra i klädsel och stil.

17 februari 2012

Davids thailändska telefonnummer

Lägger jag naturligtvis inte ut här på internet. Kontakta mig om du vill kunna ringa honom utan att ruinera honom på hans stackars telefonräkning!

David mår bra

Pratade med honom i telefon idag. Han satt på en restaurang och käkade middag med kompisar. I morgon ska han ta bort stygnen ur örat.
Om några dagar skulle han dra till Bangkok för att vara där en vecka. Sedan åker han till Kambodja. Får se om han hittar till Killing fields men det är nog skyltat.

Han mådde bra och verkade ha trevligt. Han hade simmat med stora (ofarliga) hajar och var upprymd över det.

Han bad mig hälsa till alla här hemma vilket härmed anses vara gjort :-)

12 februari 2012

Vinterpromenad trots hälsporren






Underbart soligt vinterväder kunde jag inte missa. Gick ut i skogen och hamnade vid Uddby gård men där och Alby var det trafikkaos. Fin friluftsgård som alla tar BILEN till !
Såg mysigt ut att sitta där i solen men jag gick vidare till Slottet och fikade där i stället. Tog bussen hem p.g.a. smärtan i foten...

09 februari 2012

David skadad




Fullmoonparty på Koh Pangan. Drinkar i hinkar. Någon blev arg och slog en flaska i huvudet på David. Han fick sy 10 stygn. Mår bra nu, men tar smärtstillande. Hoppas han lyckas hålla såret rent så han slipper infektion.

02 februari 2012

Äntligen livstecken från David

Han har det bra, dock lite solsveda. Vad sa pappa om solskyddsmedel ?

http://snajvid.wordpress.com/