28 juni 2012

Trädgårdsarbete på hög nivå

Norrmalmstorgs grönska snyggas till

Sid och Scratch

Lösa ute på stan

Segway-tur

Blev ofrivilligt inställd p.g.a. missförstånd vid bokningen. Nu har vi bokat på riktigt till tisdag f.m. Hoppas på lika fint väder som denna kväll. Alternativ aktivitet blev ost och vin på Kjells och Anettes balkong. Inte illa det heller. Efteråt bjöd de på middag på deras nya italienska kvarterskrog Cellinis.

26 juni 2012

Blodgivning #19

Häftigt. Nästa gång blir det jubileumsgivning ! Vardagshjältar får känna sig stolta.

25 juni 2012

Bilbyte

för vidare färd norrut. Anna och Max hade Toyotan kvar i Tyresö och åkte vidare norrut. Tack för en trevlig och minnesvärd midsommarhelg allesammans.

Högvatten i Malmsjön

Innan vi åkte hem såg vi till att förtöja Antons jolle på ett mycket bättre sätt. Den flög nog i sjön för några veckor sedan när det var kuling och jag jobbade med Ingvars tak på hans sommarstuga. Nu förtöjde vid den vid en björk på stranden.

Melodikrysset

Anna och jag fick en stund för oss själva på midsommardagens kväll. Melodikrysset är trevlig underhållning.

Städa altanen

Några kilo pollen och damm behövde städas bort.

Midsommarmiddag

Traditionsenlig grillning. Jordgubbar till dessert. Såklart

Bättre förr

För fyra-fem år sedan hade vi Magnus som gäst och han hade ju dragspelet med sig. I år blev det iPhone och högtalare. Å andra sidan ville inte alla dansa heller. Hund vaktar skrinda.

Söt midsommarflicka

Kul bild.

Midsommar vid Malmsjön

Lunch midsommarafton

De som åkte till landet i år var. Anna, Robin, Max, Anton och så jag. Vi dissade sillen och åt kötbullar, ciabatta, räkröra. Öl och nubbe kan man dricka till lite av varje.

Bortblåst jolle

När vi kom fram till landet så upptäckte vi att Antons jolle var borta. Ingen kunde väl tänkas ha snott den. Nä, där låg den på andra sidan sjön. Vi lånade Kalles och Sylvias roddbåt och hämtade hem den. Ösa, ösa, sätta segel och sen åkte Anton äntligen ut på böljan den blå.

14 juni 2012

Tyresö view

Ingen större skillnad ovan jord, va ?

Skolavslutning klass 5 Fårdala skola

Äntligen sommarlov. Anton slutar klass 5 och börjar i höst i Kunskapsskolan Tyresö. Avslutning i soligt, vackert väder. Vissa protester från unge herrn men sån är han. *Fin avslutning och äntligen sommarlov